Категории
Your Cart

BALLA Jewelry

Марка: BALLA Jewelry Модел: CC 2 IN BLACK
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и елементи от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец.СЕРИЯ EXCLUSIVE GOLD 14KС всяка гривна получавате сертификат за качество и гаранция, удостоверяващ това, че гривната е изработена от злато.Материал:Висококачествен немски конецЗла..
165.00 лв.
ANGEL
ТОП продукт
Марка: BALLA Jewelry Модел: Angel
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и елементи от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец.СЕРИЯ EXCLUSIVE GOLD 14KС всяка гривна получавате сертификат за качество и гаранция, удостоверяващ това, че гривната е изработена от злато.Материал:Висококачествен немски конецЗла..
159.00 лв.
Гривна Червен камък и злато на червен конец
ТОП продукт -25 %
Марка: BALLA Jewelry Модел: Червен камък и злато на червен конец
Гривната е изработена от висококачествен немски конец, топчета от 14 карата злато и червени камъни.Гривнате се регулират от конеца и са подходящи, както за жени, така и за мъже и деца.Гривната с червен камък и злато е създадена, за да не допуска болестите до нейния притежател.Гривната е налична само..
59.00 лв. 79.00 лв.
Гривна хематит и злато за мъж
Hot ТОП продукт -20 %
Марка: BALLA Jewelry Модел: Гривна хематит и злато за мъж
Гривната е изработена от висококачествен немски конец, топчета от 14 карата злато и хематит.Гривната се регулират от самия конец и подходяща за всички мъже.Гривната с хематит и злато защитава от магии и поглъща всички лоши вълни, насочени срещу нейния собственик. Още от древността хематита е известе..
79.00 лв. 99.00 лв.
Гривна хематит и злато за жена
Hot ТОП продукт -25 %
Марка: BALLA Jewelry Модел: Гривна хематит и злато за жена
Гривната е изработена от висококачествен немски конец, топчета от 14 карата злато и хематит.Гривната се регулират от самия конец и подходяща за всички дами.Гривната с хематит и злато защитава от магии и поглъща всички лоши вълни, насочени срещу нейния собственик. Още от древността хематита е известе..
59.00 лв. 79.00 лв.
Гривна син камък и злато на син конец
ТОП продукт -25 %
Марка: BALLA Jewelry Модел: син камък и злато на син конец
Гривната е изработена от висококачествен немски конец, топчета от 14 карата злато и син камък.Гривните се регулират от самия конец и могат да бъдат носени, както от мъже, така и от жени, а също и от деца. Гривната със син камък и злато помага за отварянето на третото око, повишава тонуса, носи хармо..
59.00 лв. 79.00 лв.
Гривна Оникс и злато със сплетка на черен конец
Hot ТОП продукт -25 %
Марка: BALLA Jewelry Модел: Оникс и злато със сплетка на черен конец
Гривната е изработена със сплетка от висококачествен немски конец, топчета от 14 карата злато и оникс.Гривните се регулират от самия конец и могат да бъдат носени, както от мъже, така и от жени, а също и от деца. Гривната с оникс и злато дарява със защита, освобождава от миналото, отклонява негативн..
59.00 лв. 79.00 лв.
Гривна Оникс и Злато на черен конец
Hot ТОП продукт -25 %
Марка: BALLA Jewelry Модел: Гривна Оникс и Злато на черен конец
Гривната е изработена от висококачествен немски конец, топчета от 14 карата злато и оникс.Гривните се регулират от самия конец и могат да бъдат носени, както от мъже, така и от жени, а също и от деца. Гривната с оникс и злато дарява със защита, освобождава от миналото, отклонява негативността.Гривна..
59.00 лв. 79.00 лв.
Гривна Любов Гривна Любов
Hot ТОП продукт -36 %
Марка: BALLA Jewelry Модел: Гривна Любов
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и сърце от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец и могат да бъдат носени, както жени, така и от деца.Гривната ЛЮБОВ е идеален подарък за вашата половинка или дете.Гривната може да бъде както от червен, така и от черен конец.С всяка..
35.00 лв. 55.00 лв.
Гривна Щастие, Късмет и Дълголетие
Hot ТОП продукт -36 %
Марка: BALLA Jewelry Модел: Гривна щастие, късмет и дълголетие
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и топчета от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец и могат да бъдат носени, както и жени, така и от деца. Гривната ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ и ДЪЛГОЛЕТИЕ сама говори затова, което да очаквате от нея.Гривната е налична само на червен конец.С в..
35.00 лв. 55.00 лв.
Гривна с червен конец и 14 карата златна плочка с гравиран надпис Гривна с червен конец и 14 карата златна плочка с гравиран надпис
Hot ТОП продукт -22 % 2-3 Дни
Марка: BALLA Jewelry Модел: Гривна с конец и 14 карата златна плочка с гравиран надпис
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и плочка от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец и могат да бъдат носени, както от деца, така и от жени и мъже. Гривната е с лазерно гравиран надпис по желание на клиента, който трябва да напишете при самата поръчка. Идеален подар..
69.00 лв. 89.00 лв.
Гривна Защита
Hot ТОП продукт -36 %
Марка: BALLA Jewelry Модел: Гривна Защита
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и топчета от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец и могат да бъдат носени, както от мъже, така и от жени, а също и от деца. Гривната ЗАЩИТА пази своя притежател от лоши очи и уроки.Гривната е налична само на червен конец.С всяка г..
35.00 лв. 55.00 лв.
Показва 61 до 72 от 101 (9 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му.