0 0,00лв.
Вашата кошница е празна!
При поръчка на(д) 3 артикула,
този с най-ниска стойност е на -50%

Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
Всички поръчки, направени до 20ти (включителнo), ще бъдат доставени преди Коледа. При покупка на талисман на Соломон или модел със злато над 60лв, ще се свържем с вас за срок на доставка.

Защита на данни

Политика за защита на личните данни
Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на тази Интернет страница. Настоящата политика обяснява по какъв начин се обработва информацията за посетителите на сайта. Ако сте или станете потребител на нашия магазин, можем да използваме ваши лични данни и за допълнителни цели свързани единствено с Вашето по-качествено обслужване. 

 

Важно
Като използвате този сайт вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели.


Нормативна основа
Нашия магазин стриктно спазва Закона за защита на личните данни от 2002 г.


Вашите лични данни
Сайтът ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на ваше евентуално запитване или да ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес.

Разкриване на вашите лични данни
Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от вас продукт или на законоупълномощените лица.

Достъп до вашите лични данни
При получаване на писмена молба от ваша страна, можем да ви разкрием вашите лични данни, които съхраняваме, както и да поправим или заличим тези данни. Приложимо право. По желание на клиента също така могат да бъдат редактирани или заличени данните му през неговият профил в специален панел с наименование GDPR.


Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

Всичкчи права запазени BALLA BULGARIA™ 2015
Balla Jewelry © 2018