Категории
Your Cart

BEST SELLERS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ.

Гривна Червен камък и злато на червен конец
ТОП продукт -25 %
Марка: BALLA Jewelry Модел: Червен камък и злато на червен конец
Гривната е изработена от висококачествен немски конец, топчета от 14 карата злато и червени камъни.Гривнате се регулират от конеца и са подходящи, както за жени, така и за мъже и деца.Гривната с червен камък и злато е създадена, за да не допуска болестите до нейния притежател.Гривната е налична само..
59.00 лв. 79.00 лв.
Гривна хематит и злато за мъж
Hot ТОП продукт -20 %
Марка: BALLA Jewelry Модел: Гривна хематит и злато за мъж
Гривната е изработена от висококачествен немски конец, топчета от 14 карата злато и хематит.Гривната се регулират от самия конец и подходяща за всички мъже.Гривната с хематит и злато защитава от магии и поглъща всички лоши вълни, насочени срещу нейния собственик. Още от древността хематита е известе..
79.00 лв. 99.00 лв.
Гривна хематит и злато за жена
Hot ТОП продукт -25 %
Марка: BALLA Jewelry Модел: Гривна хематит и злато за жена
Гривната е изработена от висококачествен немски конец, топчета от 14 карата злато и хематит.Гривната се регулират от самия конец и подходяща за всички дами.Гривната с хематит и злато защитава от магии и поглъща всички лоши вълни, насочени срещу нейния собственик. Още от древността хематита е известе..
59.00 лв. 79.00 лв.
Гривна син камък и злато на син конец
ТОП продукт -25 %
Марка: BALLA Jewelry Модел: син камък и злато на син конец
Гривната е изработена от висококачествен немски конец, топчета от 14 карата злато и син камък.Гривните се регулират от самия конец и могат да бъдат носени, както от мъже, така и от жени, а също и от деца. Гривната със син камък и злато помага за отварянето на третото око, повишава тонуса, носи хармо..
59.00 лв. 79.00 лв.
Гривна Оникс и злато със сплетка на черен конец
Hot ТОП продукт -25 %
Марка: BALLA Jewelry Модел: Оникс и злато със сплетка на черен конец
Гривната е изработена със сплетка от висококачествен немски конец, топчета от 14 карата злато и оникс.Гривните се регулират от самия конец и могат да бъдат носени, както от мъже, така и от жени, а също и от деца. Гривната с оникс и злато дарява със защита, освобождава от миналото, отклонява негативн..
59.00 лв. 79.00 лв.
Гривна Оникс и Злато на черен конец
Hot ТОП продукт -25 %
Марка: BALLA Jewelry Модел: Гривна Оникс и Злато на черен конец
Гривната е изработена от висококачествен немски конец, топчета от 14 карата злато и оникс.Гривните се регулират от самия конец и могат да бъдат носени, както от мъже, така и от жени, а също и от деца. Гривната с оникс и злато дарява със защита, освобождава от миналото, отклонява негативността.Гривна..
59.00 лв. 79.00 лв.
Гривна Любов Гривна Любов
Hot ТОП продукт -36 %
Марка: BALLA Jewelry Модел: Гривна Любов
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и сърце от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец и могат да бъдат носени, както жени, така и от деца.Гривната ЛЮБОВ е идеален подарък за вашата половинка или дете.Гривната може да бъде както от червен, така и от черен конец.С всяка..
35.00 лв. 55.00 лв.
Гривна Щастие, Късмет и Дълголетие
Hot ТОП продукт -36 %
Марка: BALLA Jewelry Модел: Гривна щастие, късмет и дълголетие
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и топчета от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец и могат да бъдат носени, както и жени, така и от деца. Гривната ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ и ДЪЛГОЛЕТИЕ сама говори затова, което да очаквате от нея.Гривната е налична само на червен конец.С в..
35.00 лв. 55.00 лв.
Гривна с червен конец и 14 карата златна плочка с гравиран надпис Гривна с червен конец и 14 карата златна плочка с гравиран надпис
Hot ТОП продукт -22 % 2-3 Дни
Марка: BALLA Jewelry Модел: Гривна с конец и 14 карата златна плочка с гравиран надпис
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и плочка от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец и могат да бъдат носени, както от деца, така и от жени и мъже. Гривната е с лазерно гравиран надпис по желание на клиента, който трябва да напишете при самата поръчка. Идеален подар..
69.00 лв. 89.00 лв.
Гривна Защита
Hot ТОП продукт -36 %
Марка: BALLA Jewelry Модел: Гривна Защита
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и топчета от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец и могат да бъдат носени, както от мъже, така и от жени, а също и от деца. Гривната ЗАЩИТА пази своя притежател от лоши очи и уроки.Гривната е налична само на червен конец.С всяка г..
35.00 лв. 55.00 лв.
Гривна Вяра Гривна Вяра
ТОП продукт -34 %
Марка: BALLA Jewelry Модел: гривна Вяра
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и кръст от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец и могат да бъдат носени, както от мъже, така и от жени, а също и от деца. Гривната ВЯРА носи закрила и благоденствие на своя притежател.Гривната може да бъде както от червен, така и ..
39.00 лв. 59.00 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му.