Категории
Your Cart

Комплекти за двама

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ.

Комплект гривни за двама BALLA Red Only Gold Комплект гривни за двама BALLA Red Only Gold
ТОП продукт
Модел: Red Only Gold
Комплектът съдържа два броя гривни. Мъжка и дамска.  Включена е и кадифена подаръчна торбичка.  Големината на гривните се регулира и не е нужен точен размер.  Могат да се мокрят. Кордите са немски, с висока издръжливост.  Елементи в модела: Мъниста от злато 14к. 3 ..
80.00 лв.
Комплект гривни за двама BALLA Red Murano Eye Комплект гривни за двама BALLA Red Murano Eye
ТОП продукт
Модел: Red Murano Eye
Комплектът съдържа два броя гривни. Мъжка и дамска.  Включена е и кадифена подаръчна торбичка.  Големината на гривните се регулира и не е нужен точен размер.  Могат да се мокрят. Кордите са немски, с висока издръжливост.  Елементи в модела: Очички от мурано стъкло...
30.00 лв.
Комплект гривни за двама BALLA Red Kismet Комплект гривни за двама BALLA Red Kismet
ТОП продукт
Модел: Red Kismet
Комплектът съдържа два броя гривни. Мъжка и дамска.  Включена е и кадифена подаръчна торбичка.  Големината на гривните се регулира и не е нужен точен размер.  Могат да се мокрят. Кордите са немски, с висока издръжливост.  Елементи в модела: Дамският модел е изработ..
29.00 лв.
Комплект гривни за двама BALLA Red Golden Murano Комплект гривни за двама BALLA Red Golden Murano
ТОП продукт
Модел: Red Golden Murano
Комплектът съдържа два броя гривни. Мъжка и дамска.  Включена е и кадифена подаръчна торбичка.  Големината на гривните се регулира и не е нужен точен размер.  Могат да се мокрят. Кордите са немски, с висока издръжливост.  Елементи в модела: Мъниста от злато 14к. Ра..
80.00 лв.
Комплект гривни за двама BALLA Red Classic Satin Комплект гривни за двама BALLA Red Classic Satin
ТОП продукт
Модел: Red Satin
Комплектът съдържа два броя гривни. Мъжка и дамска.  Включена е и кадифена подаръчна торбичка.  Големината на гривните се регулира и не е нужен точен размер.  Могат да се мокрят. Кордите са немски, с висока издръжливост.  Тези модели не съдържат елементи. Кордите с..
20.00 лв.
Комплект гривни за двама BALLA Red Classic Комплект гривни за двама BALLA Red Classic
ТОП продукт
Модел: Red Classic
Комплектът съдържа два броя гривни. Мъжка и дамска.  Включена е и кадифена подаръчна торбичка.  Големината на гривните се регулира и не е нужен точен размер.  Могат да се мокрят. Кордите са немски, с висока издръжливост.  Тези модели са класически, без добавени еле..
29.00 лв.
Комплект гривни за двама BALLA Red Amulet Mix Gold Комплект гривни за двама BALLA Red Amulet Mix Gold
ТОП продукт
Модел: Red Amulet Mix Gold
Комплектът съдържа два броя гривни. Мъжка и дамска.  Включена е и кадифена подаръчна торбичка.  Големината на гривните се регулира и не е нужен точен размер.  Могат да се мокрят. Кордите са немски, с висока издръжливост.  Елементи в модела: Стоманено кръстче и сърч..
40.00 лв.
Комплект гривни за двама BALLA Red Amulet Mix Комплект гривни за двама BALLA Red Amulet Mix
ТОП продукт Разпродаден
Модел: Red Amulet Mix
Комплектът съдържа два броя гривни. Мъжка и дамска.  Включена е и кадифена подаръчна торбичка.  Големината на гривните се регулира и не е нужен точен размер.  Могат да се мокрят. Кордите са немски, с висока издръжливост.  Елементи в модела: Стоманено кръстче и сърч..
40.00 лв.
Комплект гривни за двама BALLA Red Amulet Cross Gold Комплект гривни за двама BALLA Red Amulet Cross Gold
ТОП продукт
Модел: Red Amulet Cross Gold
Комплектът съдържа два броя гривни. Мъжка и дамска.  Включена е и кадифена подаръчна торбичка.  Големината на гривните се регулира и не е нужен точен размер.  Могат да се мокрят. Кордите са немски, с висока издръжливост.  Елементи в модела: Стоманени кръстчета, с ж..
40.00 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му.