Категории
Your Cart

PREMIUM MODELS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ.

Марка: BALLA Jewelry Модел: PREMIUM WINGS
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и елементи от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец и са подходящи за всяка дама.Модел PREMIUM WINGSГривната е налична само на черен конец.С всяка гривна получавате сертификат за качество и гаранция, удостоверяващ това, че гривната..
599.00 лв.
Марка: BALLA Jewelry Модел: PREMIUM WHITE, ROSE & YELLOW
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и елементи от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец и са подходящи за всяка дама.Модел PREMIUM WHITE, ROSE & YELLOWГривната е налична само на черен конец.С всяка гривна получавате сертификат за качество и гаранция, удостоверява..
455.00 лв.
PREMIUM WHITE HEART
Ново ТОП продукт
Марка: BALLA Jewelry Модел: PREMIUM WHITE HEART
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и елементи от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец и са подходящи за всяка дама.Модел PREMIUM WHITE HEARTГривната е налична само на черен конец.С всяка гривна получавате сертификат за качество и гаранция, удостоверяващ това, че гр..
625.00 лв.
Марка: BALLA Jewelry Модел: PREMIUM VU
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и елементи от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец и са подходящи за всяка дама.Модел PREMIUM VUГривната е налична само на черен конец.С всяка гривна получавате сертификат за качество и гаранция, удостоверяващ това, че гривната е ..
689.00 лв.
Марка: BALLA Jewelry Модел: PREMIUM GOLD
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и елементи от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец и са подходящи за всяка дама.Модел PREMIUM GOLDГривната е налична само на черен конец.С всяка гривна получавате сертификат за качество и гаранция, удостоверяващ това, че гривната ..
425.00 лв.
Марка: BALLA Jewelry Модел: PREMIUM C
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и елементи от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец и са подходящи за всяка дама.Модел PREMIUM CГривната е налична само на черен конец.С всяка гривна получавате сертификат за качество и гаранция, удостоверяващ това, че гривната е и..
655.00 лв.
Марка: BALLA Jewelry Модел: PREMIUM BUL
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и елементи от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец и са подходящи за всяка дама.Модел PREMIUM BULГривната е налична само на черен конец.С всяка гривна получавате сертификат за качество и гаранция, удостоверяващ това, че гривната е..
739.00 лв.
Марка: BALLA Jewelry Модел: PREMIUM BLACK HEART
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и елементи от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец и са подходящи за всяка дама.Модел PREMIUM BLACK HEARTГривната е налична само на черен конец.С всяка гривна получавате сертификат за качество и гаранция, удостоверяващ това, че гр..
609.00 лв.
Марка: BALLA Jewelry Модел: PREMIUM BALLA
Гривната е изработена от висококачествен немски конец и елементи от 14 карата злато.Гривните се регулират от самия конец и са подходящи за всяка дама.Модел PREMIUM BALLAГривната е налична само на черен конец.С всяка гривна получавате сертификат за качество и гаранция, удостоверяващ това, че гривната..
455.00 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му.